MULLIÉ - DALLINGA
Beeldend kunstenaars

Welkom op de website van kunstenaars Ronald Mullié en Carla Mullié-Dallinga.

We bedanken iedereen die afgelopen voorjaar en zomer naar ons toe kwam, rondkeek in Het Servettenhuis, wat gebruikte in onze theetuin of iets moois of lekkers kocht in de winkel. Volgend seizoen gaan we weer gewoon open en is iedereen weer welkom! Tot dan!

Het kunstenaarsechtpaar bewoont een prachtige boerderij op het landgoed Hijink in het schilderachtige Woold. Dit buurtschap hoort bij Winterswijk en ligt op de grens met Duitsland. Veengebieden, bossen, kleine akkers en weiden domineren het authentieke parklandschap. "We wonen midden in de natuur", zeggen Carla en Ronald die hun locatie tot een bijzondere plek hebben gemaakt.

 Het paar kreeg bekendheid met hun  SERVETTENHUIS . Carla beplakte de verschillende kamers in het woonhuis met servetten, bij gebrek aan mooi behang. Het leidde tot een bijzonder interieur waar de styling ook van haar hand is. Televisie en woontijdschriften in binnen- en buitenland gaven al aandacht aan het bijzondere interieur van Carla en Ronald. Het museum Servettenhuis is nu ook te bezoeken.

Op het erf staat een oude radmakerij. Daar is nu de STREEKWINKEL EN KADOSHOP in gevestigd. Behalve kunst van Carla en Ronald kun je er ook streekproducten, interieurproducten, servettenhuis-gerelateerde producten, de historische roman Ick Roelant, snijplanken, onderzetters, dienbladen en bamboekussens kopen.

Rondom de boerderij ligt een grote romantische THEETUIN . Deze bestaat uit een moestuin/kruidentuin, een kleine boomgaard, een bostuin, barbequetuin, vijvertuin en fruittuin. Ook de kas is te bekijken. Verspreid over het terrein staan zitjes zodat je overal van je koffie, thee of ijs kunt genieten.

Onder de naam MULLIÉ - DALLINGA maken Carla en Ronald kunst en schrijven ze boeken. Carla is gespecialiseerd in collages en beelden. Ronald houdt zich bezig met olieverf schilderijen en aquarellen. Natuurlijk zijn hun kunstwerken in het woonhuis te bekijken.

Een bezoek aan Mullié-Dallinga in het Woold is gezellig, inspirerend en verrassend. Kom ook eens kijken.


Hijinkhoekweg 33, 7108BE  Winterswijk-Woold.      tel. 0543-750260  b.g.g. 06-20840475    de.witte.lelie@hotmail.com

openingstijden tuinen en kadoshop: donderdag t/m zondag 11.00 u. - 17.00 u.  entree gratis

openingstijden en rondleiding Servettenhuis: donderdag 13.30 u. en 15.30 u.  2,00 euro p.p., reserveren noodzakelijk.


Volg ons op Instagram